BURSA / OSMANGAZİ - Dr.Ayten Bozkaya Ortaokulu

"www.acikkapi.gov.tr" Açık Kapı Hizmeti

Bakanlığımızca kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla 81 il Valiliğinde  Açık Kapı Şube Müdürlükleri ve 249 İlçe Kaymakamlığında Açık Kapı Şeflikleri faaliyete geçirilmiştir.

03.12.2018 tarih ve 3480 sayılı Açık Kapı Projesi Genelgesinin Vali Yardımcısı/Kaymakamlarca başlığının 11. Maddesinde "Muhtarların, okul aile birliği başkanlarının, güvenli eğitim koordinasyon görevlilerinin Açık Kapı birimleriyle irtibatının sağlanması" belirtilmektedir. Bu kapsamda; Açık Kapı birimlerinin tanınırlığını artırmak amaçlanmaktadır.

Açık Kapı Hizmetine www.acikkapi.gov.tr linkini tıklayarak girebilirsiniz.

06-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 18:08 - Görüntülenme: 18