BURSA / OSMANGAZİ - Dr.Ayten Bozkaya Ortaokulu

Eyl

Okulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılına yapılan çalışmalarla hazır hale getirilmiştir.

Eyl

Ağu

8 ve 12. sınıflar ile mezun öğrencileri kapsayan 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı Destekleme ve Yetişme Kurslarının iş akış takvimi belli oldu. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvurular 24-30 Ağustos'ta alınacak.

Destan yürekle yazılır ...

Haz

Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığının  açıklamış olduğu 05 Temmuz Pazartesi başlayacak olan "Telafide Ben de Varım" programı için faaliyet takvimimizi belirledik.

Bu çerçevede aşağıdaki çizelgeden okulumuzda planlanan faaliyetleri ve tarihlerini öğrenebilirsiniz.

Haz

Dr. Ayten Bozkaya Ortaokulu olarak atıkları azaltarak geri dönüşümü teşvik ediyoruz.Geri Dönüşüm ülke ekonomisi ve çevre duyarlılığının en önemli işaretidir. Tüm öğrenci ve velilerimizi geri dönüştürlebilir, listelenen atıkları okulumuza getirmeye davet ediyoruz.

Özellikle artık kullanılmayacak tüm kitapları ve kağıtları okulumuza getirmenizi rica ediyoruz. Duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz.